Bouwvakvakantie 2030

Bouwvak 2030 in Nederland

Bekijk op deze pagina alle bouwvakvakanties in 2030 voor de regio's Noord, Midden en Zuid Nederland. De onderstaande bouwvak vakantie's zijn adviesdata vastgesteld door de werkgeversorganisaties in 2030. De onderstaande bouwvak 2030 data zijn dus een advies. Bespreek met je werkgever of hij dit schema ook hanteert. Je hebt overigens als werknemer wel het recht om in de zomer drie weken aaneengesloten bouwvak vakantie op te nemen.

Er bestaat officieel geen verplichte bouwvak 2030 meer. De werkgever kan wel in overleg met de ondernemingsraad of personeelsvertegenwoordiging afspreken dat het bedrijf in de zomer is gesloten. De FNV Bouw is daarnaast geen voorstander van verplichte vakantieperiodes voor werknemers in de bouw. Zij vinden dat iedere werknemer zelf moet kunnen bepalen wanneer hij of zij vakantie opneemt in 2030.Kalender bouwvakvakantie-data 2030

Helaas zijn er (nog) geen gegevens beschikbaar voor de bouwvak 2030. Kom op een later moment terug.
Let op: De bovengenoemde bouwvakvakanties 2030 betreffen adviesdata vanuit werkgeversorganisaties. Vraag altijd aan je werkgever of hij dit schema ook hanteert.Bekijk eventueel ook de volgende pagina's: