Bouwvakvakantie 2026

Bouwvak 2026 in Nederland

Bekijk op deze pagina alle bouwvakvakanties in 2026 voor de regio's Noord, Midden en Zuid Nederland. De onderstaande bouwvak vakantie's zijn adviesdata vastgesteld door de werkgeversorganisaties in 2026. De onderstaande bouwvak 2026 data zijn dus een advies. Bespreek met je werkgever of hij dit schema ook hanteert. Je hebt overigens als werknemer wel het recht om in de zomer drie weken aaneengesloten bouwvak vakantie op te nemen.

Er bestaat officieel geen verplichte bouwvak 2026 meer. De werkgever kan wel in overleg met de ondernemingsraad of personeelsvertegenwoordiging afspreken dat het bedrijf in de zomer is gesloten. De FNV Bouw is daarnaast geen voorstander van verplichte vakantieperiodes voor werknemers in de bouw. Zij vinden dat iedere werknemer zelf moet kunnen bepalen wanneer hij of zij vakantie opneemt in 2026.

Update: De data van de bouwvak in 2026 zijn inmiddels wel bevestigd door Bouwend Nederland.
Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infrastructuur in Nederland en staat achter deze data.

Kalender bouwvakvakantie-data 2026

Helaas zijn er (nog) geen gegevens beschikbaar voor de bouwvak 2026. Kom op een later moment terug.
Let op: De bovengenoemde bouwvakvakanties 2026 betreffen adviesdata vanuit werkgeversorganisaties. Vraag altijd aan je werkgever of hij dit schema ook hanteert.Bekijk eventueel ook de volgende pagina's:

Like deze pagina

'Vind ons leuk' via Facebook en blijf op de hoogte van de (wijzigingen van) schoolvakantie data.

Reageer op deze Bouwvak 2026 pagina